KORTING
Benieuwd hoe ik je kan helpen?

Maak voor een gratis kennismakingsgesprek. Voor volwassenen, jong volwassenen en kinderen.

Voor Hooggevoelige Mensen groot en klein.
empty
home   /   werkwijze

Werkwijze

Het eerste gesprek zal een echt kennismakingsgesprek zijn. Wie bent u, wie ben ik, en wat is de reden dat u komt. Daarbij zijn we allebei in de gelegenheid om te kijken en te ervaren of er een "klik" is. Want veiligheid en vertrouwen zijn de belangrijkste componenten in een behandeling.
Als er nog tijd is en u stelt het op prijs kan ik u laten ervaren hoe het lichaam weer in balans kan worden gebracht.
Ik zal u aanraden, als u wilt starten met de behandeling om minimaal 3 behandelingen af te spreken, omdat het lichaam en het mentale vermogen in u even mogen wennen aan de behandelingen.

Een vragenlijst zal met u worden doorgenomen, om inzicht te krijgen in de klachten en wat uw doelen zijn, wat voor later ook een mooi ijkpunt is. Andere behandelingen die u al hebt ondergaan of nog ondergaat, zowel alternatief als regulier zullen worden besproken. 
Het ideale is als er een samernwerking plaatsvindt met eventuele andere behandelaars en uw huisarts. Maar dat bepaalt u zelf, en natuurlijk hangt het af van de therapeut en/of reguliere arts waar u bij onder behandeling bent.
Bij aanhoudende klachten, of verergering, zal de huisarts ingeschakeld moeten worden. Maar ter ondersteuning van het goed blijven functioneren van u lichaam en als aanvulling bij behandelingen vanuit de reguliere geneeskunde, bij psychische klachten of als aanvulling bij een therapie die al gevolgd wordt, kan ik u goed helpen.
Een samenwerking van alle kennis is het beste voor de mens.

Als natuurgeneeskundige ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT. Op deze webiste kunt u meer informatie lezen over;
- Vergoedingenlijist zorgverzekeraars
- Klachtenregeling