home / behandelingen / oorkaarsen

Oorkaarsen

Oorkaarsen werken lichaamszuiverend. Een lichte onderdruk (zoals een schouw van een kachel) in de oorkaars en een trilling van de stijgende lucht te wijten aan de natuurlijke beweging van de vlam, geven een lichte massage van het trommelvlies. Dit heeft een regulerende en stimulerende werking op de energiestroom in dit gebied.

Wanneer een oorkaarsbehandeling: Bij regelmatig terugkerende ontstekingen, of het geïrriteerd zijn van de holtes van de keel, neus en voorhoofd, bij oordruk, oorpijn, keelpijn, verkoudheid.

Ik werk met gecontroleerde goedgekeurde producten conform de Europese richtlijn 93/42. Volgens de normen van deze richtlijn behoren de oorkaarsen tot de groep van medische producten van klasse IIa. Ze dragen een CE teken.

Tijdens de behandeling krijgt u een lichte massage bij het oor, om het gebied te ontspannen. Daarna worden de oorkaarsen geplaatst. Ter afsluiting kunt u kiezen uit een massage van de nek en gezicht of een massage aan de voeten, om de afvoer van de afvalstoffen te bevorderen.

Totale duur van de behandeling ongeveer 1 uur tot 5 kwartier. Kosten 60 euro inclusief 2 oorkaarsen.

U kunt ook zelf een workshop volgen. Deze wordt gegeven gedurende 2 dagdelen van ongeveer 1,5 tot 2 uur. De kosten zijn 80 euro inclusief 4 oorkaarsen. Tijdens deze dagdelen zult u één behandeling ontvangen en 1 avond één behandeling geven.U krijgt ook een mapje met informatie mee naar huis zodat u de behandeling en de gegevens over de oorkaarsenbehandeling nog kunt nalezen en gebruiken. U kunt mij bellen of mailen voor het inplannen van deze dagdelen.