KORTING
Benieuwd hoe ik je kan helpen?

Maak voor een gratis kennismakingsgesprek. Voor volwassenen, jong volwassenen en kinderen.

Voor Hooggevoelige Mensen groot en klein.
empty
home   /   waarom_lirion

Waarom Lirion

Mijn praktijk ben ik gestart omdat ik zelf heb ervaren wat er allemaal kan veranderen als er naar je geluisterd wordt welke klachten er zijn, en deze klachten worden ontrafeld zowel op het lichamelijke als op het mentale, emotieve gebied.

De lichamelijke klachten worden behandeld met reflexzonetherapie (voeten, hoofd en/of handen) en het eventueel licht wiegen (pulsen) van het lichaam. De Chinflex® methode, Chinese voetreflexzonetherapie, is hierbij een goede aanvulling en de stemvorken.
Mijn behandelingen helpen ook om duidelijkheid en inzicht, bewustwording te geven aan niet alleen de symptomen maar ook waarom klachten terug komen, of niet te definiëren zijn.

Ook de onbewuste processen kunnen bewust worden gemaakt. Er wordt gewerkt met lichaamsgerichte therapie, mentaal-emotief, focussing,.
Jij bepaalt wat bij jou past, en waar jij je veilig bij voelt, en ik luister, stel vragen ter verduidelijking, en stel samen met jou een behandelplan op. Waar wil je aan werken, wat zijn je prioriteiten, en het belangrijkste wat is jouw doel, c.q. wat zijn jouw doelen.

Samenwerking, eerlijkheid, luisteren, grenzen aangevend, door zowel jou als door mij. Dit geeft dat je weer helemaal bij jezelf kunt komen, in je eigen kracht. Zoals dat ook wel mooi gezegd wordt, in je Ik Ben.

Na een stressvolle periode, of na een ziekbed helpen mijn behandelingen om weer lichamelijk en geestelijk in balans te komen. Dit geldt ook voor de lichamelijke klachten op het gebied van de spijsvertering (obstipatie, diarree, lucht in de darmen), hormoonhuishouding, spieren- en gewrichten, slaapproblemen, ademhalingsproblemen, rondtollende gedachtes, ritmestoornissen, klachten die terugkomen, niet te definiëren klachten etc. Zit u in een transformatie proces wat betreft werk, privé omstandigheden, ervaart u dat u super gevoelig bent. Dat u meer moeite hebt om in het hier en nu te zijn. Aarding is belangrijk, ervaren wat van u of de ander is.

Dat kan door het hier en nu in het lichaam en het hoofd te ervaren. Aanraking, ademhaling, aandacht geven u de handvatten en het gevoel terug.

Samen werken aan uw gezondheid.