KORTING
Benieuwd hoe ik je kan helpen?

Maak voor een gratis kennismakingsgesprek. Voor volwassenen, jong volwassenen en kinderen.

Voor Hooggevoelige Mensen groot en klein.
empty
home   /   natuurgeneeswijze  /   natuurlijke_geneeswijze

Natuurlijke geneeswijze

We kunnen meer dan we denken. De kennis van luisteren naar het lichaam, de signalen zijn we bijna vergeten. Luisteren naar de signalen die het lichaam en de geest afgeven voorkomt dat het chronisch wordt of dat het zich uitbreidt in het lichaam op andere plekken.

Bij Lichaam en Geest (interne link) in de Homotoxicoseleer wordt uitgelegd hoe het lichaam reageert en hoe het lichaam het vermogen heeft om een tijd te compenseren en dat dan onverwachts naar een langere periode er weer klachten ontstaan.

Wat kunnen we zelf doen? In ieder geval kijken naar onze voeding maar daarnaast kunnen we gebruik maken van kruiden, etherische oliën, bloesemremedies om weer in onze kracht te komen en het lichaam te herstellen. Wat ook belangrijk is dat we de rust nemen om te herstellen en inzicht krijgen in onze valkuilen van druk zijn. Zorgen voor voldoende ontspanning, even minder prikkels. Hoe moeilijk dat ook kan zijn om even een stapje terug te doen. En terugkerende klachten of als de klachten niet afnemen altijd even naar de huisarts gaan.

Een beginnende keelpijn, hoofdpijn, een stressvolle periode, een wondje. Je kunt zelf meer doen dan een aspirine nemen.

Luister goed naar de signalen die je lichaam aangeeft. Tegenwoordig kun je veel op internet vinden of  koop een leuk boek over kruiden, etherische oliën, Bloesemremedies. Wat zijn kruiden, etherische oliën en bloesemremedies. Ik heb er kort iets over geschreven.

En nog even, Edelstenen, Kristallen zijn ook zo mooi om uit te zoeken en hebben veel kracht. Er zijn ook complementaire behandelingen die veel kunnen doen. Massages, acupunctuur, homeopathie, coaching er is heel veel. Kijk wat bij je past. Luister nar je lichaam en vertrouw op je intuïtie.

Veel plezier tijdens je reis naar Natuurlijk geneeswijze en meer.

Je mag mij altijd bellen als je meer wilt weten.