home / behandelingen / mir-methode

MIR-methode® (Mentale Intuitieve Reset)

Het is een zelfhelingsmethode ontwikkelt door Mireille Mettes, natuurgeneeskundige. Alle facetten van eventuele tekorten, blokkades, teveel of te weinig op zowel lichamelijk, geestelijk als de patronen die je in je leven hebt eigengemaakt, en de ontwikkeling op de groei van de mens kun je zelf behandelen.

Zowel lichamelijk als emotioneel wordt er gewerkt. Je kunt zelf starten met deze methode, het kost 2 maal per dag 2 minuten tijd. De ervaring van mensen die het in mijn praktijk hebben toegepast zijn goed tot zeer goed. Doordat zij al eerst ongeveer 2 weken zelf de methode hebben toegepast, ervaren ze al reactie op zowel lichamelijk als op geestelijk gebied.
Kijk op www.mirmethode.nl. voor meer informatie.


Om verder te komen kan ik testen wat er nog meer nodig is, en meer specifiek op de klachten ingaan of de reacties die zij hebben ervaren. Ook het opeens niet meer willen is een reactie. Dit kan een oud patroon zijn, of een oude klacht die dan door middel van het testen kan worden ervaren, bewust worden gemaakt en waar dan iets mee gedaan kan worden.