KORTING
Benieuwd hoe ik je kan helpen?

Maak voor een gratis kennismakingsgesprek. Voor volwassenen, jong volwassenen en kinderen.

Voor Hooggevoelige Mensen groot en klein.
empty
home   /   behandelingen  /   oorkaarsen

Oorkaarsen

Oorkaarsen werken lichaamszuiverend. Een lichte onderdruk (zoals een schouw van een kachel) in de oorkaars en een trilling van de stijgende lucht te wijten aan de natuurlijke beweging van de vlam, geven een lichte massage van het trommelvlies. Dit heeft een regulerende en stimulerende werking op de energiestroom in dit gebied.

Wanneer een oorkaarsbehandeling: Bij regelmatig terugkerende ontstekingen, of het geïrriteerd zijn van de holtes van de keel, neus en voorhoofd, bij oordruk, oorpijn, keelpijn, verkoudheid.

Ik werk met gecontroleerde goedgekeurde producten conform de Europese richtlijn 93/42. Volgens de normen van deze richtlijn behoren de oorkaarsen tot de groep van medische producten van klasse IIa. Ze dragen een CE teken.

Tijdens de behandeling krijgt u een lichte massage bij het oor, om het gebied te ontspannen . Daarna worden de oorkaarsen geplaatst. Om de afvoer van de afvalstoffen te bevorderen wordt de behandeling afgesloten met een behandeling aan de voeten waarbij de oorreflexpunten en de zones corresponderend met de lymfen worden gestimuleerd.

Duur behandeling 1.5 uur. Kosten 85 euro inclusief 5 euro voor de oorkaarsen. De oorkaarsen worden niet door de ziektekostenverzekering vergoed.