KORTING
Benieuwd hoe ik je kan helpen?

Maak voor een gratis kennismakingsgesprek. Voor volwassenen, jong volwassenen en kinderen.

Voor Hooggevoelige Mensen groot en klein.
empty
home   /   behandelingen  /   energetisch

Energetische behandeling

Wat is een energetische behandeling?

Wij zijn energie, de wereld om ons heen is een groot energetisch veld. Zonder het elektro magnetische veld kunnen wij niet leven. Het morfogentisch veld waar wij allemaal deel van uit maken.

Er wordt wel eens lacherig over gedaan. Maar het gaat om behandeling en van de chakra's, het energetisch veld om ons heen wat ook  wel onze aura wordt genoemd. Een betere afstemming met onszelf en met onze omgeving dat is wat deze behandelingen doen. Ook deze punten zijn op de handen, voeten, hoofd te behandelen. Tijdens de opleidingen wordt hier ruim aandacht aan besteed.

Doordat je veel met mensen werkt ontwikkel je dit gevoel. net als iemand die werkt in een winkel al kan voelen wat de mensen zoeken, en wat een klant wil. Ieder ontwikkelt een bepaalt intuitief voelen, horen,weten in zijn eigen vakgebied. Het is oefenen en er veel mee werken, en de rust hiervoor te vinden. Het is voor de één meer oefenen dan voor de ander. Het gaat over het bewust worden en het toelaten hiervan.

Andere vormen van energie uitwisseling zijn bijvoorbeeld;
 
  • het gevoel of de gedachte dat als er iemand binnenkomt, hij is zeker moe. Dat kun je zien aan zijn/haar  lopen, aan zijn ogen en soms kun je zelfs denken wat ziet hij/zij er klein uit vandaag, het haar is dof.  Een doffe uitstraling. Dit vertelt iets over het energie-niveau van iemand. En wij kunnen dat allemaal zien,  horen, voelen en/of er komt een gedachte binnen.
  • Je bent moe en je gaat lekker wandelen. Voor de ene mens is een bos opladend, voor een ander het strand, de zee, en weer voor een ander het wijde polder landschap.  Je komt daarna weer lekker uitgewaaid/opgeladen thuis. Je hebt je energiepeil weer omhoog gebracht.
  • Als een kind moe is dan kruipt het lekker tegen zijn ouders aan, door deze aanraking, dit contact kan het kind zich ontladen bij de ouder en ook weer bijladen. Energieuitwisseling. Als ouder ervaar je ook vaak zonder dat het kind iets zegt dat er iets niet goed is.
Tijdens de behandeling stem ik mij dus af op het lichaam en laat me hierdoor leiden. Reflexpunten behandelen, metamorfosemassage, energie wegstrijken, vasthouden of wiegen. Het is heerlijk ontspannend en het voordeel je hoeft niets aan te geven, niets uit te leggen.