home / waarom_lirion


Waarom Lirion

Mijn praktijk ben ik gestart omdat ik zelf heb ervaren wat er allemaal kan veranderen als er naar je geluisterd wordt welke klachten er zijn, en deze klachten worden ontrafeld zowel op het lichamelijke als op het mentale, emotieve gebied.

De lichamelijke klachten worden behandeld met relfexzonetherapie (voeten, hoofd en/of handen) en het eventueel licht wiegen (pulsen) van het lichaam. De Chinflex® methode, Chinese voetreflexzonetherapie, is hierbij een goede aanvulling.
Mijn behandelingen helpen ook om duidelijkheid en inzicht, bewustwording te geven aan niet alleen de symptomen maar ook waarom klachten terug komen, of niet te definieren zijn.

Ook de onbewuste processen kunnen bewust worden gemaakt. Er wordt gewerkt met lichaamsgerichte therapie, mentaal-emotief, focussing, aangevuld met eventuele remedies als ondersteuning.

Jij bepaalt wat bij jou past, en waar jij je veilig bij voelt, en ik luister, stel vragen ter verduidelijking, en stel samen met jou een behandelplan op. Waar wil je aan werken, wat zijn je prioriteiten, en het belangrijkste wat is jouw doel, c.q. wat zijn jouw doelen.

Samenwerking, eerlijkheid, luisteren, grenzen aangevend, door zowel jou als door mij. Dit geeft dat je weer helemaal bij jezelf kunt komen, in je eigen kracht. Zoals dat ook wel mooi gezegd wordt, in je Ik Ben.

Na een stressvolle periode, of na een ziekbed helpen mijn behandelingen om weer lichamelijk en geestelijk in balans te komen.
Dit geldt ook voor de lichamelijke klachten op het gebied van de spijsvertering (obstipatie, diarree, lucht in de darmen), hormoonhuishouding, spieren- en gewrichten, slaapproblemen, ademhalingsproblemen, rondtollende gedachtes, ritmestoornissen, klachten die terugkomen, niet te definieren klachten etc.

Samen werken aan uw gezondheid.